Kiši usprkos, promjeni termina i lokacije, jučerašnje gostovanje 23. Međunarodnog festivala folklora u Dugoj Resi bilo je i više nego uspješno.

Oduvijek sjajna dugoreška publika napunila je kinodvoranu Pučkog otvorenog učilišta, a praćene njihovom podrškom grupe iz SAD-a, Kolumbije, Mađarske i Brazila odradile su još jedan izuzetan, energični nastup.

Festival večeras gostuje u Ogulinu. Grupe su već tamo, primio ih je prvi čovjek grada pod Klekom, a organiziran im je i izlet. Nastup počinje u 20:30 sati u dvorištu Frankopanskog kaštela u Ogulinu.

Karlovac će i večeras moći uživati u Okusima svijeta, u tri kućice restorani vrijedno pripremaju jela iz Hrvatske, Mađarske, Kolumbije, Brazila, SAD-a i Poljske. Isto tako, ispred Zorin doma u 19 sati nastupa grupa iz Brazila.

23. Međunarodni festival folklora u Karlovcu i 3. Okusi svijeta završavaju sutra pa svi koji još nisu čuli, vidjeli, kušali ili pomirisali svijet, imaju još jednu priliku. Kućice na Okusima otvaraju se od 17 sati i ostaju otvorene do 23:30, a završni nastup počinje povorkom u 20 te nastupom grupa u 20:30 sati u Šancu.

Još više fotografija potražite na našoj FB stranici ili Instagramu. Službene oznake festivala su: @mffkarlovac #mffkarlovac

Slične objave