Manje od 24 sata dijeli nas od početka 22. Međunarodnog festivala folklora. Sve je spremno za doček folkloraša iz Ukrajine, Meksika, otoka Guama, Kine, Obale Bjelokosti.

Gosti iz Južne Koreje tijekom današnjeg poslijepodneva već su stigli u Karlovac. Trenutno upoznaju grad koji već drugi dan uživa u Festivalu balona u jedinstvenom šancu na promenadi.

Pozornica Promologistike

Ono što ekipu koja stoji iza organizacije festivala posebno veseli jest pozornica. Ove godine, zahvaljujući Promologistici, cjelokupna je produkcija podignuta na višu razinu, pozornica i doslovno.

U odnosu na prijašnje godine viša je i opremljena sjajnom rasvjetom. Zajedno s fenomenalnim zvukom pružit će publici, koja s nestrpljenjem iščekuje MFF i Okuse svijeta, dodatni užitak gledanja vrhunskog svjetskog folklora.

U iščekivanju 22. MFF-a

Vremenska prognoza je prava ljetna. Sutra će biti vruće, a u Šancu još i više kada od 20:30 sati počne svečano otvorenje. Oni koji taj događaj ne propuštaju znaju o čemu govorimo, a one koji još nisu bili pozivamo da dođu i provjere zašto je Međunarodni festival folklora manifestacija koju u Hrvatskoj nitko nema, osim Karlovca. Ulaz je slobodan.

Program događanja potražite ovdje na našem web-u ili na Facebook stranici MMF 2019.

Slične objave