Okusi svijeta nova je manifestacija koja se održava u sklopu Međunarodnog festivala folklora. Posvećena je svjetskoj tradicionalnoj gastronomiji, ali ove godine i svjetskim filmovima, tradicijskim instrumentima te književnosti.

Lani su održani kao jednodnevno događanje dok 2. Okusi svijeta 2019. traju tri dana, od 3. do 5. srpnja.

Program će kod Glazbenog paviljona počinjati u 18 sati kada se otvaraju i gastro kućice u kojima će se nuditi glavno jelo, desert i piće svake zemlje sudionice ovogodišnjeg 22. Međunarodnog festivala folklora. 

Gastro show na 1. Okusima svijeta 2018.

Posebno atraktivan i zabavan bit će Gastro show, 3. srpnja kada će u kuhinji na otvorenom gosti iz Meksika, otoka Guama, Ukrajine, Obale Bjelokosti, Južne Koreje i Hrvatske sami kuhati svoja tradicionalna jela i otkriti tajne njihova okusa.

Počinje u 20 sati, a vodi ga popularna hrvatska pjevačica Sanja Doležal koja je ujedno i velika grumanka, ali i vješta kuharica.

Sva jela na gastro showu kuhat će sami folkloraši pa će se iz prve ruke moći saznati kako se koje točno priprema. To je važno stoga što će recepti svih tih jela biti dostupni na internetskoj stranici MFF-a nakon zavšetka festivala.

Svakodnevno pratite naše novosti jer ćemo u narednim danima objavljivati puno “lipih” stvari o hrani.

Slijedite LINK i pronađite detalje programa 2. Okusa svijeta, a sve možete vidjeti i na našoj Facebook stranici.

Za satnicu MFF-a po gradovima i Okusa svijeta u Karlovcu kliknite OVDJE.

Slične objave